Nyheter

september 19 2017 0Comment
Uppställda fordon

Nya fordon till Umeå

Idag levererades våra två nya lastbilar till Umeå. De är måttbeställda för vår lösullsentreprenad och för att optimera vår verksamhet i hela länet.

Kristallsvart listtäckning på Drottningholm

Tätskikt läggs på nybyggnad på kungliga Drottningholm. Krause och Åke monterar kristallsvart listtäckning. Listtäckning är en takläggningsmetod med gamla anor där tätskiktet läggs över trekantiga lister fastsatta i takets fallinje Vacker miljö att arbeta i och ett väl utfört jobb!  

maj 31 2017 0Comment
Tätskikt på rulle värms upp i brännarvagn

Helbränning av tätskikt (matta)

De nya huskropparna som sätts upp på Mariehem (vid Språkskolan) får tätskikt på terrasserna som skall anläggas. För att få en god vidhäftning till underlaget är det viktigt att man värmer tätskiktet till rätt temperatur. För svag värme och mattan fäster inte medan för hög värme skadar materialet.

maj 23 2017 0Comment
Utläggning av gjutasfalt

Läggning av gjutasfalt

Här lägger killarna ut ett nytt golv med gjutasfalt i ett soprum. Slitstarkt, vattentätt och hygieniskt då det är lätt att hålla rent.

maj 05 2017 0Comment

Svetsning av Protan pvc takduk

Lars T svetsar Protans takduk av pvc. Det gäller att vara noggrann…  och försiktig, för det blir hett! När jobbet väl är klart så blir det ”bassängtätt”…  

april 24 2017 0Comment

Rött tak på Tomtebo

På Tomtebo lägger vi Icopals Mono PR i tegelröd kulör. Takläggare på detta projekt är Andreas och Rickard. Garanterat tätt!

april 24 2017 0Comment

Protan i Robertsfors

Våra duktiga takläggare, Christoffer och Hampus, lägger nytt Protantak på nybyggd lokal i Robertsfors. PVC duken som läggs här är ljusgrå.